Uitnodiging Spaarwater Symposium 2016

Spaarwater I: Ja, het kan! Spaarwater II: verdieping en schaalvergroting!

Ja! Het is mogelijk dat agrariërs in het kustgebied zelf kunnen voorzien in hun waterhuishouding en behoefte. En ja, er zijn mogelijkheden om zowel de opbrengst per hectare te vergroten én (beter) te voldoen aan de milieu-richtlijnen van de KRW. Dat zijn enkele belangrijke opbrengsten van het onderzoeksprogramma Spaarwater. Deze resultaten zijn geboekt met zes concrete projecten die van 2013 tot 2015 plaatsvonden in het kustgebied van Noord Nederland.

 

Graag nodigen we u uit voor een symposium op donderdag 14 april aanstaande. Dan willen we graag onze bevindingen met u delen. En zullen we u op de hoogte brengen van de plannen van Spaarwater voor de komende jaren.

 

Het globale programma ziet er als volgt uit:

9.30 uur: Inloop  en koffie 

10.00 uur: Opening  - Toelichting op de dag en inleiding Spaarwater

10:15 uur: Ochtendprogramma - Interactieve sessies - tussentijdse resultaten van Spaarwater programma  2013 - 2015

11:45 uur: Tussenprogramma - Nationale context van Spaarwater

12:30 uur: Lunch

13:30 uur: Tussenprogramma - Internationale context van Spaarwater

14:00 uur: Middagprogramma - Interactieve sessies - relevante praktijkervaringen binnen de Waddenregio en elders in Nederland

15.30 uur: Afsluiting - Vooruitblik Spaarwater programma 2016 - 2018 en napraten bij de borrel

 

De locatie is het Agora Theater, gelegen op 5 minuten loopafstand van het NS station te Lelystad.U kunt zich hier per e-mail (mailto:spaarwater@acaciawater.com) aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en binnen korte tijd het definitieve programma.

 

Deelname is kosteloos. U kunt deze uitnodiging gerust doorspelen aan mensen uit uw eigen netwerk. Graag tot ziens op 14 april aanstaande! 

 

-------------------------------------------------------------------------

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tine te Winkel (tine.tewinkel@acaciawater.com (mailto:tine.tewinkel@acaciawater.com)  of 06 – 121 435 99)

 

Welkom in Breezand Welkom in Breezand